Sondaj Viață Academică, 2021

Societatea Sociologilor din România realizează în perioada 26 noiembrie – 10 decembrie 2021 un sondaj despre viața academică. Ne adresăm tuturor sociologilor, asistenților sociali și politologilor din mediul academic din România, indiferent dacă sunt „titulari” sau „asociați” sau „doctoranzi”. Datele sunt colectate online, anonimizat*, folosind LimeSurvey.

Dacă sunteți în mediul academic și nu ați primit prin email invitația de a răspunde, puteți completa chestionarul aici: https://societateasociologilor.ro/chestionar/index.php?r=survey/index&sid=331899&lang=ro

Chestionarul durează aproximativ 25 de minute. La finalul colectării datelor, baza de date rezultată va fi disponibilă tuturor celor care provin din departamente/institute de unde am primit răspunsuri.

Scalele pe care le folosim provin din cercetări internaționale sau din alte cercetări românești, permițând comparația cu acestea. Putem avea astfel o imagine de ansamblu despre cum stăm în comparație cu alte domenii și în comparație cu alte țări. Mai important decât atât, vom avea un punct comun de plecare pe care putem construi evenimente și activități comune.

Pentru orice fel de detalii legate de metodă, vă rugăm să ne contactați la sondaj2021@societateasociologilor.ro.

Vă mulțumim anticipat pentru răspunsuri și vă așteptăm la workshop-urile de analiză a datelor și seminarele/conferințele pe care intenționăm le organizăm.

*Pentru anonimizare, folosim câteva metode prin care scădem voit calitatea datelor, dar asigurăm protecția identității. Spre exemplu, nu colectăm vârsta ca atare, ci ca variabilă categorică; procedăm la fel cu gradul academic, grupat în categorii mari, fără a diferenția spre exemplu între conferențiar, CS2, CS1 și profesor)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: