Înregistrare Conferința SSR ACUM 2015

Dragi Colegi,

Avem plăcerea de a vă anunţa deschiderea procesului de înregistrare a participanţilor la Conferinţa Naţională a Societăţii Sociologilor din România şi Colocviul Internaţional de Ştiinţe Sociale şi ale Comunicării ACUM 2015 (Braşov, 19-21 noiembrie 2015). Pentru a putea definitiva lista de participanţi, vă rugăm să achitaţi taxa de participare până la data de 30 octombrie 2015, folosind platforma de plăţi online a Societăţii Sociologilor din România (SSR).

Vă puteţi afla în una dintre următoarele situaţii:
(1) Sunteţi membru al SSR cu cotizaţia plătită la zi: veţi plăti pachetul de mese în valoare de 100 RON urmând acest link.
Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi plătit deja cotizaţia de membru SSR pentru anul 2015. Dacă nu aţi plătit deja, vă rugăm să urmaţi  unul din link-urile următoare pentru a achita cotizaţia pentru anul în curs (25 RON pentru studenţi, 50 RON pentru ceilalţi membri).
(2) Nu sunteţi membru al SSR: veţi plăti pachetul de mese în valoare de 100 RON şi pachetul de conferinţă în valoare de 100 RON prin două tranzacţii diferite, urmând link-urile de mai jos:
pachet mese
pachetul de conferință
În termen de câteva zile de la confirmarea participării, rezumatul transmis de către dumneavoastră va fi publicat pe pagina de internet a conferinţei.

Dacă nu aveţi posibilitatea de a achita taxele de conferinţă prin plata cu card bancar, puteţi folosi alternativa transferului bancar în contul SSR. Dacă trebuie să achitaţi două taxe (ex. pachet de mese + pachet de conferinţă), puteţi să faceţi un unic transfer bancar. Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi completat detaliile ordinului de plată după cum urmează:
„Numele dumneavoastră – pachet mese SSR 2015” (pentru membrii SSR care achită doar pachetul de mese = 100 RON)
„Numele dumneavoastră – cotizaţie membru SSR 2015 + pachet mese” (pentru membrii SSR care achită cotizaţia SSR pentru 2015 şi pachetul de mese = 150 RON)
„Numele dumneavoastră – pachet conferinţă SSR 2015 + pachet mese” (pentru participanţii care nu sunt membri SSR şi achită taxa de conferinţă şi pachetul de mese = 200 RON)
Detaliile contului bancar al SSR sunt următoarele:
Titular cont: Societatea Sociologilor din România (SSR)
IBAN: RO69BRDE410SV62831154100
Cont deschis la: Banca Română pentru Dezvoltare (BRD), Agenţia Kogălniceanu, Sector 5, Bucureşti
Vă rugăm să transmiteţi o copie a ordinului de plată la adresa: conf2015@societateasociologilor.ro.

Toate cele bune,
Carmen Buzea şi Horaţiu Rusu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: