2%

Dragi colegi,

Dat fiind că se apropie data limită pentru depunerea declaraţiilor fiscale, va rugam să fiţi alături de SSR prin virarea a 2% din impozitul pe venit. Contribuţia Dvs. ar reprezenta un sprijin substanţial în consolidarea noii noastre asociaţii şi a proiectelor sale – precum Conferinţa anuală din 2010, site-ul şi Newsletter-ul, precum şi organizarea generală a activităţii.

Conform Hotărârii Generale a SSR din 2009, membrii care susțin SSR prin virarea celor 2% sunt scutiți de plata cotizației anuale.

Vă punem la dispoziţie cele două versiuni ale declaraţiilor fiscale, respectiv Declarația 200 (pentru persoanele cu surse multiple de venituri, în afara salariului) şi Declarația 230 (pentru persoanele cu venituri doar din salarii). Cele două formulare sunt pre-completate cu datele ce permit direcţionarea a 2% din impozitul dvs. pe venit către Societatea Sociologilor din Romania.

Declarația trebuie depusă până la data de 15 mai 2010 (sâmbătă) – fie direct la registratura organului fiscal de care aparțineți, fie – mai simplu, la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată.

Vedeţi aici adresele organelor fiscale locale.

Formularul trebuie completat cu majuscule şi în două exemplare – unul rămânând la Dvs.

Vă mulțumim pentru susținere,

 

Cosima Rughiniş
Secretariatul SSR

Leave a Reply

%d bloggers like this: