Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Termen limită: Revista de Asistență Socială nr. 1/2020

1 December 2019

Revista de Asistenţă Socială se doreşte a fi un mijloc de diseminare a cercetărilor, a bunelor practici, a experienţelor în domeniul asistenţei sociale dar şi a politicilor, servind drept instrument de schimbare socială. Sunt acceptate articole din toate domeniile asistenţei sociale atât în limba română, cât şi în limba engleză. Vor fi publicate articole inovative, cercetări, comentarii asupra politicilor, practicilor şi a implicaţiilor acestora pentru asistenţii sociali.

Numărul 1/2020, editat de către prof. dr. Cosmin Goian și lector dr. Loredana Marcela Trancă de la Departamentul de Asistență Socială din Universitatea de Vest din Timișoara, marchează 30 de ani de la renașterea asistenței sociale în România. Acest număr oferă un spațiu de prezentare și informare a rezultatelor unor cercetări și idei care abordează elemente diacronice (evoluții/involuții) ale instituțiilor publice de asistență socială, organizații nonguvernamentale, universități, organizații profesionale, aspecte legislative din cei 30 de ani de teorie și practică în asistență socială. Primirea contribuțiilor: 1 decembrie 2019. Evaluarea contribuțiilor de către recenzori: 12 ianuarie 2020. Publicare: martie 2020.

Manuscrisele trebuie trimise pe e-mail până la termenul limită în format word, respectând cerințele revistei, către cei doi editori: cosmin.goian@e-uvt.ro și loredana.tranca@e-uvt.ro.

Details

Date:
1 December 2019
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,
Website:
http://www.swreview.ro/

Organiser

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București
Phone:
+40213112168
Email:
office@sas.unibuc.ro
View Organiser Website

Leave a Reply