Acest grup de cercetare are scopul de a reuni cercetători din domeniul științelor sociale și practicieni din domeniul sănătății publice care au preocupări legate de impactul structurilor macro și mezo (acces la sistemul medical, calitatea sistemului medical, dezvoltarea socioeconomică a țării, mediul de muncă din organizații etc.) și/sau impactul practicilor și credințelor individuale asupra stării de sănătate a unei populații.

Cercetarea poate fi realizată și în vederea elaborării unor politici și programe de promovare a sănătății și de educație pentru sănătate pentru diverse sub-grupuri țintă.

Membrii grupului:

  • Luiza Meseșan-Schmitz, Universitatea Transilvania din Brașov, Facultatea de Sociologie și Comunicare, Brașov. E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Marian Vasile, Universitatea București, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, București; Academia Română, Institutul de Cercetare a Calității Vieții, București. E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Șimon Marinela, Universitatea Transilvania din Brașov, Facultatea de Sociologie și Comunicare, Brașov. E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Pitea Mihaela, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Facultatea de Sociologie, Iași. E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Borlescu Ana-Maria, Universitatea din București, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, București. E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Popa Adela, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Științe Socio-Umane. E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Besoiu Ramona, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Științe Socio-Umane. E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru a vă înscrie în acest grup de lucru vă rugăm să contactați organizatorul acestui grup: Meseșan-Schmitz Luiza, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Despre SSR

ssr stampSocietatea Sociologilor din România (SSR) este o asociaţie a specialiştilor care, prin activitatea lor profesională, au contribuit şi contribuie la cunoaşterea ştiinţifică a realităţilor sociale, politice şi economice româneşti. Scopul SSR este promovarea la nivel naţional şi internaţional a profesiei de sociolog şi a cercetării sociologice româneşti.

Who's online

Avem 131 vizitatori și nici un membru online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline