nicu gavrilutaDragi colegi,

Prin voturile dumneavoastră, onoarea şi responsabilitatea de a conduce Societatea Sociologilor din Romania timp de 2 ani (până în 2 iunie 2014) le-a obţinut Iaşul și Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice, instituție pe care vremelnic o conduc în calitate de decan.

În calitate de Preşedinte al SSR, vă mulțumesc frumos pentru încredere, implicare, sugestii și participare. În ultimul an a crescut numărul membrilor SSR, al grupurilor de lucru și secțiunilor. A crescut vizibilitatea națională a societății noastre. Am creat noi parteneriate și colaborări cu colegii sociologi din centrele de cercetare și departamentele de profil din țară. Am luat împreună atitudine publică în vederea apărării drepturilor noastre. Am organizat cu succes Conferința Națională SSR de la Iași (16-18 mai 2013).

Vă mulțumesc frumos în numele întregii echipe pentru mesajele de felicitare și pentru sprijinul anunțat în vederea organizării Conferinței Internaționale a SSR din 2014 de la Iași.

Cu recunoștință, mulțumiri și deplină deschidere pentru o eficientă colaborare,
Nicu GAVRILUȚĂ

Despre SSR

ssr stampSocietatea Sociologilor din România (SSR) este o asociaţie a specialiştilor care, prin activitatea lor profesională, au contribuit şi contribuie la cunoaşterea ştiinţifică a realităţilor sociale, politice şi economice româneşti. Scopul SSR este promovarea la nivel naţional şi internaţional a profesiei de sociolog şi a cercetării sociologice româneşti.

Who's online

Avem 113 vizitatori și nici un membru online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline