BN photoDistinși colegi,

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată de a coordona cea mai activă societate profesională din breasla noastră. Este o deosebită onoare pentru mine și totodată o provocare pe care voi încerca să o duc cu responsabilitate la bun sfârșit. Ca principal obiectiv îmi propun întărirea comunității sociologilor din România prin extinderea interconectivității rețelelor personale în care ne regăsim, prin promovarea transferului de cunoaștere, know-how, bune practici și modele profesionale de succes și mai ales prin accentuarea unei bune înțelegeri existente între noi toți. Mărturisesc însă că acest deziderat nu este deloc dificil pentru că în ansamblu său, comunitatea noastră profesională este una bine închegată, pozitivă și orientată spre colaborare, așa că misiunea mea în calitate de președinte al SSR va fi, cu sprijinul tuturor colegilor, una cât se poate de ușoară. Cu mulțumiri pentru toate pe care le-am făcut deja împreună, și mai ales pentru cele care urmează să le facem, primiți cele mai alese gânduri de bine de la Timișoara!

Despre SSR

ssr stampSocietatea Sociologilor din România (SSR) este o asociaţie a specialiştilor care, prin activitatea lor profesională, au contribuit şi contribuie la cunoaşterea ştiinţifică a realităţilor sociale, politice şi economice româneşti. Scopul SSR este promovarea la nivel naţional şi internaţional a profesiei de sociolog şi a cercetării sociologice româneşti.

Who's online

Avem 223 vizitatori și nici un membru online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline