Conferinţa Naţională Studenţească, Oradea, 2016

sigla uoradeaDepartamentul de Sociologie şi Asistenţă Socială, Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Universitatea din Oradea, vă invită să participaţi la Conferinţa Naţională Studenţească care va avea loc în zilele de 27-28 Mai 2016, la sediul Universității din Oradea.

Conferinţa face parte din manifestările organizate cu ocazia sărbătoririi a 20 de ani de învăţământ superior sociologic la Universitatea din Oradea şi oferă studenţilor interesaţi, de la nivel licenţă, masterat și doctorat, indiferent de programul de studii, oportunitatea de a împărtăşi rezultatele cercetărilor proprii în domeniul sociologiei, asistenţei sociale şi resurselor umane.

Secţiunile conferinţei:
1. Procese sociale în România actuală
2. Asistenţa socială în societatea contemporană
3. Perspective în domeniul resurselor umane

Înregistrarea participanţilor. 

Formularul de înregistrare poate fi accesat la https://sites.google.com/site/studconforadea2016 . Vă invităm să vă înregistraţi până la data de 15 aprilie 2016. Rezumatul lucrării, redactat în limba română, maxim 300 cuvinte, trebuie să includă o prezentare succintă a temei abordate, a scopului şi obiectivelor studiului, a metodologiei folosite, a rezultatelor obţinute şi implicaţiilor cercetării. Se vor indica 4-6 cuvinte-cheie. Participanţii vor fi notificaţi online cu privire la acceptarea lucrărilor până la data de 20 aprilie 2016, la sediul Universității din Oradea.  

Nu se percepe taxă de participare.

Cheltuielile de transport vor fi decontate de organizatori în limita a 30 de lei de participant. Se asigură cazarea (în căminele studenţeşti) şi masa (la cantina universităţii).

Participanţilor li se vor acorda diplome de participare.

Contact. Vă invităm să consultaţi pagina web a conferinţei https://sites.google.com/site/studconforadea2016 sau să trimiteţi întrebări la adresa electronică confstudoradea2016@gmail.com.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: