Conferința Națională SSR „Homo Sociologicus 2.0”, Păltiniș, 2019

centru ulbs paltinisSocietatea Sociologilor din Romania în colaborare cu Institutul de Cercetare a Calității Vieții, Academia Română, organizează Conferința Națională „Homo Sociologicus 2.0 – perspective teoretice și metodologice de cercetare avansată a spațiului social” la Păltiniș, 28-30 iunie 2019. Evenimentul se va desfășura sub forma unor workshop-uri dedicate temelor de vârf in analiza realității sociale, alături de o secțiune de postere și de lansare de carte, toate într-un format centrat pe ideea de networking profesional non-formal. Cu acest prilej se va organiza și Adunarea Generală a SSR pentru alegerea noului Comitet Director.

Evenimentul se va organiza la Centrul de Cercetare si Perfecționare Păltiniș al Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Înscrierea se face on-line până la 31 mai 2019 utilizând acest formular.

Taxa de participare este de 150 RON / 100 RON pentru studenți si doctoranzi și acoperă mapa conferinței și cina festivă de sâmbătă seară. Taxa se poate plăti online sau direct la eveniment. Pentru plata online puteți utiliza acest link pentru taxa de 150 RON și acest link pentru taxa de 100 RON.

După conferință, cei interesați vor putea să publice lucrările prezentate într-un număr dedicat din Revista Sociologie Românească.

Transportul, cazarea și masa se vor acoperi în regie proprie, de către fiecare participant.

La Centrul de Cercetare și Perfecționare sunt disponibile 5 camere triple (120 RON/camera/noapte), 12 camere duble (100 RON/camera/noapte) și 3 camere single (60 RON/camera/noapte). Centrul dispune și de bucătărie complet utilată care poate fi utilizată de către cei cazați acolo. Alocarea camerelor se va face pe baza unei înscrieri prealabile printr-un e-mail trimis către organizatori.

În proximitatea Centrului există mai multe variante de cazare (cu mic dejun inclus) și restaurante pentru servit masa:

Pentru informații suplimentare nu ezitați sa ne contactați: societatea.sociologilor@gmail.com sau bogdan.nadolu@e-uvt.ro.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: