Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Termen limită: Revista de Asistență Socială nr. 2/2020

1 februarie 2020

Revista de Asistenţă Socială se doreşte a fi un mijloc de diseminare a cercetărilor, a bunelor practici, a experienţelor în domeniul asistenţei sociale dar şi a politicilor, servind drept instrument de schimbare socială. Sunt acceptate articole din toate domeniile asistenţei sociale atât în limba română, cât şi în limba engleză. Vor fi publicate articole inovative, cercetări, comentarii asupra politicilor, practicilor şi a implicaţiilor acestora pentru asistenţii sociali.

Numărul 2/2020 este coordonat de către Lector univ. dr. Mihaela Popa și Drd. Anca Mihai, Departamentul de Asistență Socială al Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București. Tematica acestui număr aduce în atenție Soluționarea conflictelor, comunicare și colaborare în asistența socială, propunând o îmbinare a aspectelor teoretice și practice ale activității asistentului social, din perspectiva intervențiilor la nivel individual, de grup, organizație sau comunitate. Într-o realitate socială atât de schimbătoare, tema acestui număr invită cercetători și specialiști ai domeniului să exploreze noile paradigme ale spațiului comunicațional, analizând puterea cuvântului, importanța gestionării eficiente a conflictelor și colaborarea, ca factori cheie în intervenția asistentului social.
Termenul limită pentru transmiterea contribuțiilor pentru publicare este 1 februarie 2020. Lucrările se trimit în format electronic celor doi editori, respectând cerințele revistei: mihaela.stefan@sas.unibuc.ro și anca.m@sas.unibuc.ro.
Data estimată a publicării este aprilie 2020.

Detalii

Data:
1 februarie 2020
Eveniment Categories:
,
Etichete Eveniment:
, , ,
Sit web:
http://www.swreview.ro/

Organizator

Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București
Telefon:
+40213112168
Email:
office@sas.unibuc.ro
Sit web:
https://sas.unibuc.ro/

Lasă un răspuns