Societatea Sociologilor din România

Program cercetări postdoctorale, Universitatea din București, 2019

Școala Doctorală de Studii Interdisciplinare a Universității din București (ISDS-UB) primește candidaturi pentru primul său program anual de cercetări postdoctorale. Apelul este deschis absolvenților de doctorat ce au obținut titlul de doctor din 1 septembrie 2014 până în prezent. Programul include 17 poziții de cercetători postdoctorali care vor beneficia de mentoratul profesorilor și cercetătorilor din ISDS-UB precum și de accesul la resursele instituționale de cercetare ale Universității din București, pentru o perioadă de 18 luni.

Dosarul de candidatură va include următoarele documente în format electronic, în limba română sau engleză:

  • Curriculum Vitae
  • Lista de publicații
  • Copie (scanată) după cartea de identitate
  • Copie (scanată) după diploma de doctor
  • Titlul și prezentarea succintă a temei de cercetare propuse, într-un domeniu socio-uman (max. 150 de cuvinte) la care se adaugă descrierea rezultatelor de cercetare anticipate (publicații, prezentări la conferințe etc).

Persoanele interesate de una dintre cele 17 poziții sunt rugate să trimită materialele în format electronic până joi, 10 octombrie, ora 14:00, la adresa de mail: isds@unibuc.ro.

Rezultatele vor fi afișate luni, 14 octombrie 2019.

Mai multe detalii despre primul program de studii postdoctorale al Școlii Doctorale de Studii Interdisciplinare a Universității din București pot fi accesate aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *