Grupuri de lucru

Activitatea în cadrul echipelor de cercetare contemporane este tot mai mult delocalizată, iar membrii acestora se află pe meridiane geografice diferite. Pentru a răspunde necesităţii de interacţiune reclamate de sarcinile proiectelor au fost create instrumente online care facilitează crearea, editarea şi diseminarea informaţiei.

 

logo_mendeleyMendeley [Organize, share and discover research papers]
/www.mendeley.com/
Un sistem de organizare a propriei biblioteci de articole, și de generare a bibliografiilor pe baza acestora. Permite partajarea fișierelor în cadrul unor grupuri de cercetare.

 

logo_googledocsGoogle Docs [Create documents, spreadsheets and presentations online]
http://docs.google.com
Suită de aplicaţii de editare text, calcule matematice şi prezentări oferită gratuit online de Google. Permite crearea, vizualizarea şi editarea documentelor de către mai mulţi utilizatori în timp real. Acceptă majoritatea formatelor uzuale (doc, xls, odt, csv, ppt etc.).

 

Alte recomandări: Labmeeting, Live Documents, Think Free

Despre SSR

Societatea Sociologilor din România (SSR) este o asociaţie a specialiştilor care, prin activitatea lor profesională, au contribuit şi contribuie la cunoaşterea ştiinţifică a realităţilor sociale, politice şi economice româneşti. Scopul SSR este promovarea la nivel naţional şi internaţional a profesiei de sociolog şi a cercetării sociologice româneşti.

© 2018 Societatea Sociologilor din România. Toate drepturile rezervate.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by Engine Templates