logo ssr blackSSR este un instrument al comunităţii sociologice româneşti. Societatea este întemeiată pe colegialitate, profesionalism, sinceritate şi deschidere. Pentru a deveni membru, dacă aveţi o diplomă în domeniul de studii Sociologie, completaţi formularul online. Pentru a va inscrie in grupul de discutii al SSR, solicitati inscrierea la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Dacă nu aveţi o diplomă în domeniul sociologie, vă invităm să deveniţi membru prin intermediul secţiunilor SSR, care invită membri pe baza experienţei profesionale în domeniul sociologiei.

Cotizaţia anuală a SSR pentru anul calendaristic 2018 este:

25 de lei pentru studenţii la zi (licenţă, masterat, doctorat). Puteţi achita cotizaţia online utilizând o tranzacţie securizată prin PlăţiOnline.ro:

logo_plationline  logo_VerifiedByVISA 

logo_Mastercard_SecureCode

50 de lei pentru ceilalţi membri. Puteţi achita cotizaţia online utilizând o tranzacţie securizată prin PlăţiOnline.ro:

logo_plationline  logo_VerifiedByVISA 

logo_Mastercard_SecureCode

Cotizaţia anuală a SSR pentru anul calendaristic 2018 poate fi achitată online utilizând o tranzacţie securizată prin PlăţiOnline.ro:

Persoanele care dovedesc achitarea a 2% din impozitul pe venitul din anul 2017 în contul SSR nu vor plăti cotizaţia pentru anul 2018.

Pe lângă plata online, cotizaţia poate fi achitată prin ordin de plată sau transfer bancar în contul SSR:
Titularul contului: Societatea Sociologilor din România
Cont: RO69BRDE410SV62831154100
Deschis la: BRD Kogălniceanu, Bucureşti, sector 5

Despre SSR

ssr stampSocietatea Sociologilor din România (SSR) este o asociaţie a specialiştilor care, prin activitatea lor profesională, au contribuit şi contribuie la cunoaşterea ştiinţifică a realităţilor sociale, politice şi economice româneşti. Scopul SSR este promovarea la nivel naţional şi internaţional a profesiei de sociolog şi a cercetării sociologice româneşti.

Who's online

We have 179 guests and no members online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline