Calendar activităţi SSR

Ianuarie-februarie 2010: întrunirea Consiliului Director al SSR şi definitivarea unui plan de acțiune pentru anul 2011, inclusiv a calendarului comun al evenimentelor științifice pentru 2011 şi a datei precise pentru Adunarea Generală din mai 2011.

Aprilie 2011: alegeri online pentru conducerea secțiunilor şi a președintelui Consiliului Științific.

Mai 2011: Adunarea Generală anuală a SSR, la Universitatea din București. În cadrul Adunării va fi organizat un program de dezbateri pe teme de interes general. Secțiunile care doresc se pot asocia pentru organizarea unor secțiuni de comunicări științifice in cadrul Conferinței Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea din București.

Mai 2012: a II-a Conferința Internațională a SSR şi Adunarea Generală de Alegeri organizate la Universitatea din București.

Despre SSR

Societatea Sociologilor din România (SSR) este o asociaţie a specialiştilor care, prin activitatea lor profesională, au contribuit şi contribuie la cunoaşterea ştiinţifică a realităţilor sociale, politice şi economice româneşti. Scopul SSR este promovarea la nivel naţional şi internaţional a profesiei de sociolog şi a cercetării sociologice româneşti.

© 2018 Societatea Sociologilor din România. Toate drepturile rezervate.

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! templates by Engine Templates