HOTĂRÂRILE Adunării Generale a Societăţii Sociologilor din România,
Iași, 18.05.2013

 

1. Adunarea Generală a SSR de la Iași nu a întrunit prezența a o treime dintre membrii ei. Prin urmare s-a decis ca în perioada 18 mai – 18 iulie 2013 Consiliul Director al SSR, împreună cu președinții secțiunilor, să se întrunească într-o ședință la București pentru a alege noul Director Științific al SSR. (S-a admis si participarea virtuală la ședința Consiliului Director).

2. Codul de Etică al SSR va fi postat pe site-ul SSR, în perioada 27.05.2013 - 27.06.2013. Eventualele observații, sugestii și propuneri de îmbunătățire vor fi trimise pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Într-o formă ultimă, el va fi supus dezbaterii Consiliului Director și va deveni document public al SSR.

3. Termenul de predare a textelor, rezumatelor și a cuvintelor cheie (toate în limba engleză) prezentate la Conferința SSR de la Iași, 16-18 mai 2013, în vederea publicării este 15 iulie 2013. Ele vor fi trimise pe adresa Getei Mitrea (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.). (Vă solicităm și o versiune în limba română a textului). Normele tehnice de redactare le veți primi luni, 27 mai 2013.

 

Preşedinte SSR,
Nicu GAVRILUŢĂ

Despre SSR

ssr stampSocietatea Sociologilor din România (SSR) este o asociaţie a specialiştilor care, prin activitatea lor profesională, au contribuit şi contribuie la cunoaşterea ştiinţifică a realităţilor sociale, politice şi economice româneşti. Scopul SSR este promovarea la nivel naţional şi internaţional a profesiei de sociolog şi a cercetării sociologice româneşti.

Who's online

Avem 97 vizitatori și nici un membru online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline