SSR ACUM 2015

Dragi Colegi,

Avem plăcerea de a vă anunţa deschiderea procesului de înregistrare a participanţilor la Conferinţa Naţională a Societăţii Sociologilor din România şi Colocviul Internaţional de Ştiinţe Sociale şi ale Comunicării ACUM 2015 (Braşov, 19-21 noiembrie 2015). Pentru a putea definitiva lista de participanţi, vă rugăm să achitaţi taxa de participare până la data de 30 octombrie 2015, folosind platforma de plăţi online a Societăţii Sociologilor din România (SSR).

Vă puteţi afla în una dintre următoarele situaţii:
(1) Sunteţi membru al SSR cu cotizaţia plătită la zi: veţi plăti pachetul de mese în valoare de 100 RON urmând acest link.
Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi plătit deja cotizaţia de membru SSR pentru anul 2015. Dacă nu aţi plătit deja, vă rugăm să urmaţi  unul din link-urile următoare pentru a achita cotizaţia pentru anul în curs (25 RON pentru studenţi, 50 RON pentru ceilalţi membri).
(2) Nu sunteţi membru al SSR: veţi plăti pachetul de mese în valoare de 100 RON şi pachetul de conferinţă în valoare de 100 RON prin două tranzacţii diferite, urmând link-urile de mai jos:
- pachet mese
- pachetul de conferință
În termen de câteva zile de la confirmarea participării, rezumatul transmis de către dumneavoastră va fi publicat pe pagina de internet a conferinţei.

Dacă nu aveţi posibilitatea de a achita taxele de conferinţă prin plata cu card bancar, puteţi folosi alternativa transferului bancar în contul SSR. Dacă trebuie să achitaţi două taxe (ex. pachet de mese + pachet de conferinţă), puteţi să faceţi un unic transfer bancar. Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi completat detaliile ordinului de plată după cum urmează:
„Numele dumneavoastră - pachet mese SSR 2015” (pentru membrii SSR care achită doar pachetul de mese = 100 RON)
„Numele dumneavoastră - cotizaţie membru SSR 2015 + pachet mese” (pentru membrii SSR care achită cotizaţia SSR pentru 2015 şi pachetul de mese = 150 RON)
„Numele dumneavoastră - pachet conferinţă SSR 2015 + pachet mese” (pentru participanţii care nu sunt membri SSR şi achită taxa de conferinţă şi pachetul de mese = 200 RON)
Detaliile contului bancar al SSR sunt următoarele:
Titular cont: Societatea Sociologilor din România (SSR)
IBAN: RO69BRDE410SV62831154100
Cont deschis la: Banca Română pentru Dezvoltare (BRD), Agenţia Kogălniceanu, Sector 5, Bucureşti
Vă rugăm să transmiteţi o copie a ordinului de plată la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Toate cele bune,
Carmen Buzea şi Horaţiu Rusu

Societatea Sociologilor din România și Universitatea Transilvania din Brașov au plăcerea de a vă invita sa participați la un eveniment comun care reunește Conferința Națională a SSR și Colocviul Internațional de Științe Sociale și ale Comunicării ACUM 2015, în perioada 19-21 noiembrie 2015, la Brașov.

Conferința își propune sa reunească specialiști din domeniul științelor sociale din România și din străinătate, interesați de temele definite prin cele 13 secțiuni de lucru:

 1. Antropologia socioculturală.
 2. Alegeri și comportament electoral în postcomunism.
 3. Îmbătrânire, relații intergeneraționale și parcurs de viață.
 4. Munca și gestiunea resursei umane în context organizațional.
 5. Între oglinzile socialului: supradeterminări ale publicurilor.
 6. Culture diversity, identity and health.
 7. Educația. O criză perpetuă?
 8. Consequences of international migration.
 9. Rețele ego-centrice, socio-centrice și Big Data.
 10. Adolescent multiple social identities across Europe: Recent findings from Albania, Bulgaria, Italy, Romania and the Netherlands.
 11. Timpul in sociologie și în domeniile conexe.
 12. Reprezentări ale genului și vârstei prin media și obiecte.
 13. Ipostaze ale instituționalizării sociologiei din România în secolul XX
 14. Social policy of our times: is the quality of life still an envisaged goal?
 15. General Session

Adițional există o secțiune generală (nedefinită tematic). În această secțiune se pot înscrie lucrări ale căror teme nu sunt compatibile cu secțiunile predefinite.

Informații privind desfășurarea conferinței și o descriere detaliată a secțiunilor puteți găsi pe pagina de internet:www.societateasociologilor.ro/conference/index.php/ssracum/index/pages/view/sections.

Colegii interesați să propună o lucrare sunt rugați să utilizeze platforma online care se găsește la adresa: www.societateasociologilor.ro/conference/index.php/ssracum/2015.

FOARTE IMPORTANT: Pentru înscriere este necesară definirea unui cont, pe platforma conferinței. Pentru colegii care doresc să propună o lucrare este obligatorie alegerea statusului de autor (dintre cele trei statusuri disponibile: Reader, Author, Reviewer, în josul paginii pe care se creează contul). Ulterior creării contului se va completa formularul de înscriere, cuprinzând titlul lucrării propuse, un rezumat de maximum 500 de cuvinte al acesteia etc.

Termenul limită până la care se pot propune lucrări este data de 15 septembrie 2015. După această dată platforma nu va mai permite propunerea de lucrări.

Taxa de participare este de 100 lei. Achitarea taxei de participare asigură: includerea în program și acces la toate secțiunile conferinței, mapa conferinței, un certificat de participare, alte materiale de conferință și acces la pauzele de cafea („pachet conferință”). Membrii SSR care au achitat cotizația pentru anul în curs nu vor achita acest pachet.

Organizatorii conferinței pun la dispoziția participanților un pachet de trei mese („pachet mese”) pe parcursul desfășurării conferinței, în valoare de 100 lei. Acesta pachet va fi achitat de către fiecare participant.

Pentru informații suplimentare legate de conferință, puteți să ne contactați la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă rugăm să diseminați acest mesaj către toți colegii care ar putea fi interesați să participe.

Dragi colegi,

Universitatea Transilvania din Brașov și Societatea Sociologilor din România organizează un eveniment comun care reunește Conferința Națională a SSR și Colocviul Internațional de Științe Sociale și ale Comunicării ACUM 2015, în perioada 19-21 noiembrie 2015, la Brașov. Colegii interesați să propună o secțiune sunt rugați sa completeze formularul online de înscriere, cuprinzând datele de contact, titlul secțiunii propuse, precum și un rezumat de maximum 500 de cuvinte al acesteia, până la data de 15.05.2015.

Va rugam să transmiteți acest mesaj către toți colegii care ar putea fi interesați.

Cu respect,

Horațiu Rusu,
Președinte SSR

Carmen Buzea,
Universitatea Transilvania din Brașov

Despre SSR

ssr stampSocietatea Sociologilor din România (SSR) este o asociaţie a specialiştilor care, prin activitatea lor profesională, au contribuit şi contribuie la cunoaşterea ştiinţifică a realităţilor sociale, politice şi economice româneşti. Scopul SSR este promovarea la nivel naţional şi internaţional a profesiei de sociolog şi a cercetării sociologice româneşti.

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline