Evenimente

Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi anunță organizarea simpozionului internațional cu tema „Interpretarea valorilor”. Evenimentul se desfășoară în cadrul Proiectului de cercetare Heritage and Threat, Orizont 2020, nr. 17/2016. Cod proiect: HERITAGE PLUS-HeAT. Simpozionul va avea loc pe data de 20 aprilie 2018, începând cu ora 9:00, în Sala de Consiliu a Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice.

Așteptăm contribuții pentru următoarele subiecte:

  • Evaluare şi interpretare;
  • Interpretarea valorilor ca presupoziţie a constituirii patrimoniului cultural;
  • Conflictul valorilor şi/ sau conflictul interpretărilor;
  • Patrimoniu cultural, cunoaştere şi memorie.

Participanţii sunt rugaţi să trimită titlul comunicării, rezumatul şi un scurt CV la email-ul: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până pe data de 15 aprilie 2018. Prezentarea lucrărilor se poate face în limba română sau engleză. Participanții au la dispoziție 20 de minute pentru prezentarea lucrării și 10 minute pentru discuții. Cele mai relevante lucrări vor fi publicate în numărul special al revistei CULTURA. INTERNATIONAL JOURNAL OF PHILOSOPHY OF CULTURE AND AXIOLOGY. Termenul limită pentru trimiterea articolelor pentru publicare este 30 aprilie 2018, iar textul trebuie să fie redactat în limba engleză. Nu se percepe taxă de participare. Organizatorii nu acoperă costurile pentru călătorie și cazare.

Organizatori: Echipa din România a proiectului Heritage and Threat.

Mai multe detalii pot fi aflate la adresa: https://interpretationvalues.wordpress.com/

fsas sesiune studenti 2016Sesiunea de Comunicări a Studenților Facultății de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din București este un eveniment dedicat ție!

Ești student la licență (anii 1, 2 sau 3) sau student la master (oricare program)?

Abordezi o temă din sociologie sau asistență socială?

Atunci, într-un cadru prietenos, în care feedbackul pozitiv este esența, ai ocazia:

  • să îți împărtășești ideile și rezultatele propriilor cercetări. Ai un proiect, un draft sau raportul final? Te așteptăm să îl prezinți.
  • să primești feedback și recomandări înainte de examen pentru lucrarea de licență sau dizertație.
  • să îți exersezi abilitățile de prezentare în public.
  • să vezi cum analizează colegii tăi diferite fenomene sociale.
  • să câștigi premii.

Detalii despre eveniment,  lista premiilor, cum te înregistrezi și altele găsești la https://sesiunecomunicarifsas.wordpress.com.

Trimite orice întrebare la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ne vedem pe 13-14 mai 2016!

Subcategorii

Despre SSR

ssr stampSocietatea Sociologilor din România (SSR) este o asociaţie a specialiştilor care, prin activitatea lor profesională, au contribuit şi contribuie la cunoaşterea ştiinţifică a realităţilor sociale, politice şi economice româneşti. Scopul SSR este promovarea la nivel naţional şi internaţional a profesiei de sociolog şi a cercetării sociologice româneşti.

Who's online

Avem 104 vizitatori și nici un membru online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline